top of page

Longstay Fuengirola

Costa del Sol, Fuengirola är det perfekta resmålet för en longstayvistelse
Varför inte en längre vistelse på Costa del Sol? Här skiner solen nästan hela året och det är inte ovanligt att man spelar en golfrunda i kortärmat även mitt i vintern. Även om morgnarna kan vara kyliga så är det ofta lika varmt mitt på dagen som det är på Kanarieöarna. Vi erbjuder vistelse i 28 dagar men är flexibla och ni kan själv välja om ni vill ha några extra dagar eller några dagar färre. Vi har inga fasta ankomstdatum utan vi skräddarsyr så att ni får det ni önskar. 
Under säsongerna mars-maj samt oktober-november har vi golfvärd som arrangerar trivsamma tävlingar. Under andra tider på året bokar vi allt hemifrån alternativt att ni bokar efterhand direkt hos golfklubbarna eller via oss.
Longstayresa med oss till Fuengirola, den stad på Costa del Sol som varit vårt mest populära resmål det senaste decenniet är ett trevlig val om man vill bo på en levande ort och spela golf med våra BF gäster. Fuengirola har det mesta man söker för en härlig golfsemester. Välj boende i fina lägenheter trevliga kvarter i utkanten av staden eller lägenheter direkt vid stranden.

Marina Park, Club La Costa World

I resorna pris ingår standardlägenhet med ett sovrum samt allrum med kök. Priset är beräknat på att man är 2 personer per lägenhet. Standardlägenheterna har i de flesta fall ett bra läge med utsikt mot havet och eftermiddagssol. 

Boendet ligger på en kulle ovanför havet och består av olika radhuslängor. Man kan promenera till stranden (ca 10 min) och till Fuengirola centrum (ca 30-40 min). Lägenheterna är fullt utrustade med tex tvättmaskin, wifi samt svensk tv kanal.  

1 rum standard 40 m2, 1 rum superior 48 m2, 2 rum superior 60 m2

Resor i oktober/November samt mars/april.

Begär offert på önskad period

I priset ingår flygresa (exkl bagage), 28 nätter i 1 rumslägenhet, 14 greenfee (spel tillsammans med hotellgrupp) Mijas Olivos, Mijas Lagos, Guadalhorce, Paraiso, Lauro.

 

Cordial Mijas Golf
Dessa lägenheter ligger ca 4 km från Fuengirola och 1 km från de båda golfbanorna Olivos & Lagos Lägenheterna är moderna och innefattar ett sovrum, kombinerat vardagsrum/kök och en fin terass. Anläggningen är 4 stjärnigt och innefattar även ett spa, inomhuspool samt utomhuspool. Möjlighet finns att köpa till frukost. Lägenheterna med 1 sovrum är 45 m2. Önskar ni mer plats så finns även lägenheter med 2 resp 3 sovrum
I priset ingår flygresa (exkl bagage), 28 nätter i 1 rumslägenhet, 14 greenfee (spel tillsammans med hotellgrupp) Mijas Olivos, Mijas Lagos, Guadalhorce, Paraiso, Lauro.
Bokningsförfrågan

Jag är intresserad av resa till Fuengirola

 

Tack vi har tagit emot Er förfrågan

bottom of page