För tillfället uppehåll med resor! Vi hoppas att vi inom kort kan presentera resdatum för återuppstart.

Fuengirola vårt mest populära resmål det senaste decenniet

Fuengirola har det mesta man söker för en härlig golfsemester. När man landar på Malaga flygplats har man endast en 20-25 minuters transfer till vårt hotell, som ligger precis intill den härliga, 8 km långa strandpromenaden. I Fuengirola finns något för alla smaker. Vare sig man vill äta äkta andalusisk mat på enkla krogar eller besöka någon internationell restaurang i lite exklusivare miljöer så finns det på nära avstånd. Till centrum med shoppingstråk, mysiga torg och gågator, där uteserveringar med små caféer och barer trängs, har vi endast 10 minuters promenad.

 

Att det är en omtyckt stad tycks inte vara någon tvekan då här finns både svenska skolor samt svensk kyrka. Fuengirola är sammanbyggt med kommunen Mijas och har ca 76 000 invånare. Detta är en plats som är perfekt att besöka under golfsäsong då det är varmt och behagligt samt lagom mycket turister.

HOTEL OCCIDENTAL****+

Hotel Occidental är av de flesta Buss Special/BF Travelresenärer välkänt. Det är vårt sedan mer än ett decennium tillbaka mest välbesökta hotell Las Piramides som tagits över av den välrenommerade hotellkedjan Barceló och som renoverats helt och hållet och till viss del även byggts om under våren 2019.

 

Rummen har de flesta faciliteter som krävs för att ni skall känna er som hemma, och restaurangen, där man njuter av utsikt mot havet, har sk showcooking där både den varierade frukosten samt middagen tillagas efter önskemål.

Frukost ingår varje dag och 4, 6 eller 8 middagar beroende på reslängd. 

kultur, natur, upplevelser

För de som vill ha mer än golf och sköna dagar i solen så erbjuds förträffliga möjligheter till utflykter såväl på egen hand som guidade turer till de platser som ligger lite längre bort. På nära håll finns den mysiga byn Mijas Pueblo, där man kan njuta av äkta andalusisk charm, eller kanske ta en vandring i bergen längs lederna på Sierra de Mijas. För vandring längs  kusten rekommenderas La Senda litoral som sträcker sig hela vägen från Cala de Mijas till Marbella. '

 

Från Fuengirola går det kontinuerligt tåg till provinshuvudstaden Malaga där man bara kan strosa i centrum vid Calle Lario eller längs med kajerna i den välbesökta hamnen som kantas av barer och restauranger och kryssningsfartyg. För den kulturellt intresserade finns bl a Picassomuseum.

 

Arrangerade turer med guide finns tex  till Gibraltar, fantastiska Nerja och Granada med Alahambra. Vi hjälper till med bokning av dessa. Önskar man hyra bil finns det möjlighet att beställa en bil till hotellet.

Malaga
Gibraltar
Cala de Mijas
Cabopino
Puerto de Malaga
Torg Fuengirola
Cala de Mijas
Andalusisk pueblo blanco

1 vecka

 7 frukost 4 middag 

4 greenfee transfer 

flygresa golfvärd

Avresor

2021 

fr  9995:- - 11 295:-

2 veckor

 14 frukost 8 middag 

8 greenfee transfer 

flygresa golfvärd

Avresor

2021

17495:- - 18995:-

3 veckor

 21 frukost12 middag

10 greenfee transfer 

flygresa golvärd

2021 

21995:- - 24 595:-

Lilla Strandgatan 19 Landskrona

  • Facebook
  • Instagram