top of page

Costa del Sol, Fuengirola vår & höstresor
 

Fuengirola 

Fuengirola ( 76 000 inv) har det mesta man söker för en härlig golfsemester. När man landar på Malaga flygplats har man endast en 20-25 minuters transfer till vårt hotell, som ligger precis intill den härliga, 8 km långa strandpromenaden. I Fuengirola finns något för alla smaker. Vare sig man vill äta äkta andalusisk mat på enkla krogar eller besöka någon internationell restaurang i lite exklusivare miljöer så finns det på nära avstånd. Till centrum med shoppingstråk, mysiga torg och gågator, där uteserveringar med små caféer och barer trängs, har vi endast 10 minuters promenad.

 

HOTEL OCCIDENTAL****

Hotel Occidental är av de flesta Buss Special/BF Travelresenärer välkänt. Det är vårt sedan mer än ett decennium tillbaka mest välbesökta hotell Las Piramides som tagits över av den välrenommerade hotellkedjan Barceló och som renoverats helt och hållet och till viss del även byggts om under våren 2019. Rummen har de flesta faciliteter som krävs för att ni skall känna er som hemma, och restaurangen, där man njuter av utsikt mot havet, har sk showcooking där både den varierade frukosten samt middagen tillagas efter önskemål. Middag ingår alltid de 4 första dagarna i veckan räknat från ankomstdagen.

Hotel Angela****
Hotel Angela är ett fint fyrstjärnigt hotel som vi har god erfarenhet av. Hotellet har moderna rum med bekväma sängar och i övrigt alla nödvändiga faciliteter. Något som uppskattats mycket på Angela är den trevliga baren som är en naturligt mötespunkt efter en trevlig golfrunda eller god middag på hotellet. Här har man utsikt mot strandpromenaden och ett par kvällar i veckan är det underhållning med musik. Även från poolområdet har man vyer mot havet då hotellet är beläget precis vid stranden. Till hamnen och centrum är det endast en kort promenad.
 

kultur, natur, upplevelser

För de som vill ha mer än golf och sköna dagar i solen så erbjuds förträffliga möjligheter till utflykter såväl på egen hand som guidade turer till de platser som ligger lite längre bort. På nära håll finns den mysiga byn Mijas Pueblo, där man kan njuta av äkta andalusisk charm, eller kanske ta en vandring i bergen längs lederna på Sierra de Mijas. För vandring längs  kusten rekommenderas La Senda litoral som sträcker sig hela vägen från Cala de Mijas till Marbella. 
Från Fuengirola går det kontinuerligt tåg till provinshuvudstaden Malaga där man bara kan strosa i centrum vid Calle Lario eller längs med kajerna i den välbesökta hamnen. 
 
Arrangerade turer med guide finns tex  till Gibraltar, fantastiska Nerja och Granada med Alahambra. Vi hjälper till med bokning av dessa. Önskar man hyra bil finns det möjlighet att beställa en bil till hotellet.

ist.jpg

Prislista Costa del Sol, avresor dagligen, begär offert för flygtider

Enkelrum 
Occidental 3500:-/vecka

Angela 4100:-

Extra greenfee Mijas Olivos 800:-
Extra greenfee övriga banor 1000:-

bagage resväska+golfbag 1500:-

Middag ingår 4 första dagarna/vecka
Extra middag 220:- 


Tillägg per natt Hotel Angela
1-20/10 200:-

21/10-20/11 50:-


 

I priserna ingår: Flygresa, transfer flyg/golfbanor, frukost, greenfee, del i dubbelrum på Hotel Occidental****sup/Hotel Angela**** frukost, 4 middag/vecka (första dagarna i veckan), golfvärd.


Höstsäsongen 6/10-20/11 
1 vecka 15 295:-, 2 veckor 24 995:-, 3 veckor 32 495:-,
10 dagar 19 995:- 12 dagar 21 995:-, 17 dagar 27 995:-


1 vecka  4 greenfee, 7 frukostar, 4 middag
2 veckor 8 greenfee, 14 frukostar, 8 middagar
3 veckor  10 greenfee, 21 frukostar, 12 middagar
10 dagar 5 greenfee, 10 frukostar, 6 middagar
12 dagar 6 greenfee, 12 frukostar, 7 middagar
17 dagar, 9 greenfee, 17 frukostar, 9 middagar


Direktflyg från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter
Köpenhamn, Oslo, Västerås, Växjö
Flyg med anslutning från  Luleå, Umeå mfl

Bokningsförfrågan

Jag är intresserad av resa till Fuengirola

 

Tack vi har tagit emot Er förfrågan

bottom of page