top of page

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fuengirola 

Fuengirola ( 76 000 inv) har det mesta man söker för en härlig golfsemester. När man landar på Malaga flygplats har man endast en 20-25 minuters transfer till vårt hotell, som ligger precis intill den härliga, 8 km långa strandpromenaden. I Fuengirola finns något för alla smaker. Vare sig man vill äta äkta andalusisk mat på enkla krogar eller besöka någon internationell restaurang i lite exklusivare miljöer så finns det på nära avstånd. Till centrum med shoppingstråk, mysiga torg och gågator, där uteserveringar med små caféer och barer trängs, har vi endast 10 minuters promenad.

 

HOTEL OCCIDENTAL****+

Hotel Occidental är av de flesta Buss Special/BF Travelresenärer välkänt. Det är vårt sedan mer än ett decennium tillbaka mest välbesökta hotell Las Piramides som tagits över av den välrenommerade hotellkedjan Barceló och som renoverats helt och hållet och till viss del även byggts om under våren 2019. Rummen har de flesta faciliteter som krävs för att ni skall känna er som hemma, och restaurangen, där man njuter av utsikt mot havet, har sk showcooking där både den varierade frukosten samt middagen tillagas efter önskemål. Middag ingår alltid de 4 första dagarna i veckan.

kultur, natur, upplevelser

För de som vill ha mer än golf och sköna dagar i solen så erbjuds förträffliga möjligheter till utflykter såväl på egen hand som guidade turer till de platser som ligger lite längre bort. På nära håll finns den mysiga byn Mijas Pueblo, där man kan njuta av äkta andalusisk charm, eller kanske ta en vandring i bergen längs lederna på Sierra de Mijas. För vandring längs  kusten rekommenderas La Senda litoral som sträcker sig hela vägen från Cala de Mijas till Marbella. 
Från Fuengirola går det kontinuerligt tåg till provinshuvudstaden Malaga där man bara kan strosa i centrum vid Calle Lario eller längs med kajerna i den välbesökta hamnen. 
 
Arrangerade turer med guide finns tex  till Gibraltar, fantastiska Nerja och Granada med Alahambra. Vi hjälper till med bokning av dessa. Önskar man hyra bil finns det möjlighet att beställa en bil till hotellet.

Malaga
Gibraltar
Cala de Mijas
Cabopino
Puerto de Malaga
Torg Fuengirola
Cala de Mijas
Andalusisk pueblo blanco

Prislista Costa del Sol

I priserna ingår: Flygresa, transfer flyg/golfbanor, frukost, greenfee, del i dubbelrum på Hotel Occidental****sup, frukost, 4 middag/vecka (första dagarna i veckan), golfvärd.

Avgångar Arlanda, Landvetter, Köpenhamn, Växjö, Oslo
1 vecka 14495:-, 2 veckor 23195:-, 3 veckor 29495:-, 10 dagar 17995:- (8/10-1/11)
1 vecka 13495:-, 2 veckor 21995:-, 3 veckor 27895:-, 10 dagar 16995:- (2/11-20/11
Avresor dagligen, begär flygtider för önskat resdatum

1 vecka  4 greenfee, 7 frukostar, 4 middag,
2 veckor 8 greenfee, 14 frukostar, 8 middagar
3 veckor  10 greenfee, 21 frukostar, 12 middagar
10 dagar 5 greenfee, 10 frukostar, 6 middagar
Direktflyg från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter
Köpenhamn, Oslo, Västerås
Flyg med anslutning från Kalmar, Luleå, Umeå

Våren är fullbokad. Höstsäsong 8/10-20/11

Just nu finns platser på de flesta datum. OBS att våren var fullbokad
ca 2 månader före säsongsstart. Hör av er för offert för att försäkra
er om plats.


 

Enkelrum 3700:-/vecka okt, 2700:-/v nov
Extra greenfee Mijas Olivos 800:-
Extra greenfee övriga banor 900:-

bagagekostnad resväska+golfbag 1500:-

 

Middag ingår 4 första dagarna/vecka.
extra middagar 200-/middag (inkl 1/4 vin)

Bokningsförfrågan

Jag är intresserad av resa till Fuengirola

 

Tack vi har tagit emot Er förfrågan

bottom of page