Blanes och Lloret de Mar, Costa Brava, Katalonien
Blanes på den sydligaste spetsen av Costa Brava ligger såväl oss som flertalet av våra resenärer varmt om hjärtat. Hit har vi rest med golfare sedan starten 1993. Det har varit ett nöje att se denna charmiga småstad utveckas till vad den är idag. En stad med ett genuint och samtidigt modernt centrum där de fina butikerna ackompanjeras av trevliga tapasställen, mysiga barer och restauranger som erbjuder mat från både hav och berg.
Här väljer du om du vill njuta av den långsträckta stranden precis utanför hotellets entré eller om du vill ta dig till någon av de mindre badvikarna på andra sidan hamnen. Allt finns inom gångavstånd men vi rekomenderar ändå att man någon dag hyr en cykel för att utforska omgivningarna runt staden. Söderut har vi fina otrafikerade vägar genom grönsaksodlingar och på stigar längs havet. Norrut passar det kanske bättre med att ta sig på en kustvandring och njuta av kustens dramatiska bergsformationer. På höstresorna 2020 anordnas en cykeltur och en vandringstur på dagar man är ledig från golfen.
På vårresrna bor vi i grannorten (6km) Lloret de mar som är en större turistort där många hotell är öppna året runt. L lloret de Mar har ca 20 000 invånare och ungefär 10 gånger så många turistbäddar. Byn lever året runt och våren är en av de bästa tiderna att besöka orten. Klimatet i mars & april är milt och det är en region som är speciellt fin då med blommande rapsfält, frukt och mandelträd. 
Hotel Pi mar 3***superior

Fina rum med bra faciliteter och fantastisk havsutsikt  Hotellet har  bästa läge vid stranden  300 m från stadens centrum. På Pimar finns en liten spaavdelning med bubbelpool, termiska solstolar och ett ångbad & en uppvärmd pool. I priserna ingår halvpension inkl vin & vatten

Hotel Alba Seleqta 4****

Ett trevligt hotell i centrala Lloret de mar, ca 200 m från stranden. Hotellet ligger på en höjd med fina vyer. Rummen är bra och ett extraplus har vi fått för maten. Här inkluderas vin & vatten till måltiderna. Fint poolområde och trevlig lounge är andra plus.

Blanes & lloret de Mar har ett helt knippe trevliga utflykter som gör semestern extra trevlig. Ca 6 mil bort ligger världstaden Barcelona med all sin kultur & shopping och på nära håll finns medeltidsbyar, ett fantastiskt landskap fyllt med vin & frukodlingar, små mysiga badvikar som kan nås med de båtar som gör strandhugg längs kusten. Detta område känner vi väl och vi delar gärna med oss av allt det goda som erbjuds.

Nio härliga golfbanor

Perelada Golf 18e hålet.Info om samtliga av våra banor

1/1

Våren 

flygresa

1 vecka, 4 greenfee, halvp inkl vin & vatten

Avresor  

9995:-

2 veckor, 8 greenfee

halvp vin & vatten

15995:-

Avresor som ovan

 Våren 

bussresa

17 dagar, 8 greenfee

halvp inkl vin & vatten

Avresa 

Pris 14 995:-

Hösten 

flygresa

1 vecka, 4 greenfee,

halvp inkl vin & vatten

Avresor 17/9

10295:-

2 veckor, 8 greenfee

halvp vin & vatten

17 995:-

Hösten 

1 vecka Blanes

och

1-2 veckor 

Cambrils

Enkelrumstillägg 1800:-/vecka

*Bagage tillkommer på flygresorna1250:-

Lilla Strandgatan 19 Landskrona

  • Facebook
  • Instagram