top of page

 BF travel, Buss Special Landskrona AB

orgnr 556553-9375

Att resa med BF Travel skall vara en totalupplevelse där ni kan koppla av till fullo på er semester. Våra resmål väljs med fokus på att det skall finnas ett varierat utbud av det som alla önskar på sin semester. Det innebär att man på promenadavstånd skall ha ett levande centrum med restaurangliv, caféer, kulturella sevärdheter och shopping. Viktigast av allt är dock att resmålen är genuina orter med toppkvalité på närliggande golfbanor, skidbackar etc. Våra hotell på sydliga breddgrader ligger dessutom alltid väldigt nära strand och bad. På flygresorna ingår alltid en transfer som tar dig till hotellet och väl där sköts också transfers av oss, vare sig det är till golfbanan, boulebanan eller skidbacken.

                     Välkommen på en resa med personlig service och trevlig gemenskap.

Buss Special grundades 1986 och drevs de första åren på hobbybasis. 1992 startades verksamhet med direktbuss till Costa Brava och Paris. Redan året efter började vi med golfresor och kommande år kördes runt 4000 resenärer per säsong till Katalonien och dess fantastiska golfbanor. När lågrprisflyget kom in i bilden var vi snabba att även erbjuda resor med flyg, men på resmålet med sedvanlig service av transporter till golfbanorna och golfvärdsledda tävlingar. För att inte skrämma bort flygresenärer så registrerades bifirman BF Travel (Buss Flyg) som numera är namnet i marknadsföringen och kontakt med hotell osv.

Våra Bouleresor leds av Mattias Thorell /Thorells event) som är en riktig Bouleentusiast och inte bara duktig spelare utan även tränare etc. Samabetet med Thorell är väl etablerat och planer finns på ett utvidgat samarbete. En annan mångårig samarbetspartner är Carmen Rios Sanchez som driver, en svenskfödd spanjorska som efter 30 år boende i Spanien har stor kunskap och ett brett kontaktnät. För att läsa mer om oss som driver BF travel, se nedan info

Cia Fredriksson

om Cia

cia1.jpg

 Cia är klippan på kontoret som sköter allt från ekonomi till reseförsäljning. Hon är en synnerligen uppskattad resesäljare samt guide.

Cia som inte själv spelar golf har periodvis ändå arbetat som golfvärd. Hennes servicekänsla och personlighet har gjort att de bristande kunskaperna om golf varit mindre viktiga.

Cia har också under en period via eget företag bl a arrangerat resor för dykare. Cia är noggrann och har stenkoll på det mesta och har mer än 25 års erfarenhet av resebranschen.

Ulla Fredriksson

om Ulla

ulla (2).jpg

Ulla Fredriksson startade företaget Buss Special 1986. Då Ulla också arbetade som lärare var reseverksamheten endast på hobbybasis. Det blev bl arrangemang av skidresor till Alperna, teaterresor till London och moderesor till Paris.

Ulla har skrivit reselitteratur om en rad länder i Mellanöstern dit hon även arrangerar resor via egna bokförlaget Fenicia. Ulla som numera är pensionerad sköter vår hemsida och har under många år arrangerat konstresor för Borstahusens Konstförening i Buss Specials regi.

Thomas Fredriksson

om Thomas

thomas1.jpg

Thomas började arbeta som guide på Costa Brava 1987 och fortsatte till 1992 då han tog över ett vilande Buss Special för att starta egna resor. Med stor tur och lite fingertoppskänsla började han 1993 annonsera om golfresor till den region som låg honom så kärt om hjärtat. Detta blev starten på något stort och fortfarande är det golfreseverksamhetensom som är hjärtat i företaget. Thomas  är en stor entusiast av konditionsidrott. Därför finns den brinnande lusten att få visa sina resenärer de vackra omgivningarna han själv, sprungit cyklat och vandrat i. Spanien och inte minst Costa Brava är som ett andra hem för Thomas som gärna själv är med som ledare på resorna.

Lilla strandgatan 19

261 31 Landskrona

SE 556553937501

bg 5628-8251

swish 1233035540

+4641812330 (jour 0706685045)

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page