top of page

Borstahusen en pärla vid Öresund
Vi är glada att kunna hälsa er välkomna till vårt fantastiska Borstahusen och en av Sveriges finaste golfanläggningar, Landskrona GK. Här finner man 2 st18-hålsbanor som är kombinerade park & seasidebanor med en enastående utsikt över det skånska landskapet och Öresund med ön Ven i blickpunkt under många av banans slag. Landskrona med sina fina banor precis norr om fiskesläget utsågs av Svensk golfs läsare till Sveriges golfhuvudstad både 2017 och 2018. Intill golfbanan finns skånes enda 5 stjärniga camping med både stugor och plats för husvagnar
 
En korts promenad från Landskrona GK ligger mysiga fiskesamhället Borstahusen som erbjuder flera krogar och fiskeaffärer samt ett populärt konstmuseum . Direkt vid banan finns  Erikstorps kungsgård, som har restaurang och bistro samt ett brasserie precis vid 18.e hålet. Granne med golfbanan finns också Lillolas badbrygga. 

18-hålsbanan Rya Old Course är en klassisk seasidebana utmed Öresund som har stått som värd för många stora tävlingar genom åren, bl.a. Martini Cup, Ramlösa Open och Omegaslaget. Banan kännetecknas av att alltid vara i god kondition, enormt vacker utsikt och rolig att spela. Banans signaturhål är hål 4, 8 och 16.

Söderåsens golfklubb ligger i ett naturskönt område i Bjuvs kommun, c:a 15 minuters väg från Helsingborg. Denna skogs- och parkbana har med sin blandade terräng varit en utmaning för medlemmar och gästspelare sedan 1966. Vi erbjuder en 18-håls bana av mycket hög klass och kvalité. Hit har många av elitens stora spelare letat sig, framförallt för banans omväxlande karaktär med snabba och utmanande greener.

Reseträff  15-19/8

Dag 1 spel 18 hål La Gk Hildesborgsbanan

Dag 2  spel 18 hål Söderåsens GK 

Dag 3 spel på Rya GK

Dag 4 spel  La Gk Erikstorpsbanan

Pris inkl boende 4 pers per stuga,  Per person 4295:-

Per person vid 2 i stuga 5295:-. 

Vi fixar med bokning av restaurang i Borstahusens hamn samt på erikstorps kungsgård för de som önskar. Tävlingar varje dag i BF anda. 

bottom of page