top of page

Los Cristianos, Teneriffa. Första avresa 10 feb 2025, stanna upp till 4 veckor.

Los Cristianos är en gammal fiskeby på södra delen av Teneriffa, med ca 20 minuters transfer från södra flygplatsen. Här finns massor att göra och boulen är verkligen på topp här, med flera aktivföreningar och med flera ställen att spela på. Då det är många som spelar vid banorna har vi gjort om programmet jämfört med tidigare år, detta för att ge er en så bra upplevelse som möjligt. Varje vecka erbjuder vi aktiviteter enligt nedan, man får inför varje vecka reda på vilken dag det sker, och man kan i lugn och ro planera vad man vill vara med på. Vi tror detta kommer bli väldigt lyckat, och vi kommer ge er den bästa upplevelsen!

Vi bor på lägenhetshotellet Checkin Bungalows Atlántida som ligger väldigt centralt och nära till allt. Det ligger nära strandpromenaden så man slipper backiga promenader. Det är rymliga och fina lägenheter, välutrustade kök, separat sovrum och 12 m2 stor balkong. Det finns pool, men det är också endast 10 minuters promenad till den stora härliga stranden Playa Los Cristianos. I resan ingår halvpension med vin och vatten till middagen. Även 2025 har vi uppgraderat till suepriorlägenheter.

I resans pris ingår:  Flygresa. (Vi erbjuder resor från Landvetter, Arlanda och Köpenhamn) Transfer till och från flygplatsen på Teneriffa.  Boende på Checkin Atlantida i lägenhet inklusive halvpension med vin/vatten.

Varje vecka gör vi detta:  Rundvandring inklusive välkomstdryck.  Träning av utbildade tränare. Dubbeltävling med inbjudna lokala lag.  Teoripass.  Tävling med lottade lag. Flygmästerskap, en grymt rolig dag utlovas, med massor av lekar. Tapaskväll där ni bjuds på tapas, dryck och annat skoj.
Reseledare finns på plats hela vistelsen för tips och hjälp, allt för att du ska känna dig trygg.

Pris per person i dubbelrum exklusive bagage. Avresor från 10/2 2025


1 vecka 14 500 Kr, 2 veckor 21 200 kr
3 veckor 27 400 kr, 4 veckor 33 400 kr 
bagage och platsbokning 1000:-
(Enkelrum på förfrågan)

mattias (1).jpg

Bouleresan leds som vanligt av Bouleentusiasten Mattias Thorell välkänd i Boulekretsar inte bara som spelare utan även som tävlingsarrangör och kommentator mm. 

bottom of page