top of page
Cambrils golfresa

Cambrils golfresa

Höstspecial 2023 till Costa Dorada 


För 31:e året arrangeras vår höstresa med golf & kultur på härlig ort vid havet. Samtliga dessa resor har gått till Katalonien och de allra flesta till Blanes. 2021 gick resan till Cambrils och vi gör nu en resa hit även 2023. Den mysiga staden ligger  längre söderut på Costa Dorada. Cambrils är en levande mindre kuststad med en mysig stadskärna med många trevliga restauranger. 

Stränderna är som namnet på kusten säger ”gyllene” och sanden är finkornig. Man kan promenera längs havet på en fin promenad hela vägen till grannorten Salou.  Vi bor på Hotel Sol Port Cambrils****sup, som ligger  i centrala Cambrils endast ett par hundra meter från hamn och strand. 
Sol Port Cambrils**** sup

Detta hotell ligger 500 från centrum i staden Cambrils, endast ett par minuters promenad till den mysiga hamnen och strandpromenaden. Det är ett mycket bra 4 stjärnigt hotell med extra plus för frukost och middagar. Alla rum har air cond, satellit-TV,  badrum med dusch, hårtork, och kylskåp. Det finns ett fint poolområde med poolbar och solsängar. Vidare finns gym, spabehandlingar, bar, terrass. Vin & vatten ingår till middagen.

Infinitum Hills slingrar sig runt ett litet berg och vissa hål ligger med bergsväggar runt green. Banan är delvis kuperad men många väljer ändå att gå banan.  På denna bana kan man njuta av utsikt mot medelhavet.

Infinitum Lakes, en Greg Norman bana som är av riktig mästerskapskaraktär är flack och som namnet antyder så har man ofta vatten i spel. 

Golf Costa Daurada. Detta är kustens äldsta bana och den bjuder på ett härligt medelhavslandskap med olivträd, mandeltäd, pineträd och växter typiska från regionen. Banan är lätt att gå och efteråt njuter man av något gott i det mysiga klubbhuset som likt många äldre banor är inrymt i en sk ”Masia”

Gaudi golf. Många år känd som Aiguesverds, men på senare år har ny ledning döpt om banan efter den välkände katalanske arkitekten Antonio Gaudi. Med den nya ledningen gjordes ett flertal förbättringar på och runt banan som idag är mycket välskött. Inga större nyvåskillnader gör banan lätt att gå. Banan ligger utanför den katalanska staden Reus

 
Flygresor 
23/9 (fullbokat), 30/9 (2 lediga pl Köpenhamn),  1vecka 4 gfee 13 495:-
23/9  2 veckor 6 gfee 20 995:-, 8 gfee 21 955:- (fullbokat)

27/28/9 10 dagar 5 gfee 16 995:- (lediga platser finns från  Stockholm/Göteborg)

Bussresa
21/9 19 dagar med övernattning i Tyskland och Frankrike på utresan. På hemresan går bussen direkt. Pris 18 995:- 6 gfee, 19 995:- 8 gfee (fullbokat)


I priserna ingår flygresa alt bussresa, transfers, halvpension inkl vin/vatten.
Bagage på flyget 1500:-. På 2 veckors resan 23/9 kan flygresenärer skicka bagage med bussen mot avgift 1000:-/pers.

Avresa bussresa 21/9
Mjölby
Jönköping  
Borås 
Ljungby
Ängelholm 
Helsingborg 

Malmö 12.00

Kontakta oss för påstigning på andra orter

Hemkomst Malmö 8/10
14.00

 

bottom of page