Cambrils & Santa Susanna 5-19/10

Vi har nu i många år haft en riktigt populär höstresa där vi tävlar i en stor internationell trippeltävling i Santa Susanna, tidigare har vi kombinerat den med 1 vecka i Blanes. Nu byter vi ort till Cambrils, en otroligt mysig ort 1 timme söder om Barcelona. Vi bor på 4-stjärniga Sol Port Cambrils, som är ett otroligt fint hotell, med boulespel 200 meter därifrån.
Varje dag spelar vi boule, och varje dag kommer vi ha någon form av tävling, men vi kommer också erbjuda träning med utbildade tränare.
Nytt för 2022 är att vi kommer ha teorikurser, där vi får lära oss mer om regler, hur man tränar och annat spännande, man kommer en dag kunna välja lite olika alternativ på aktiviteter och vi tror detta kommer bli ett lyckat inslag.
I Santa Susanna bor vi som vanligt på Don Angel, men närheten till spelytorna gör det verkligen helheten magisk. Vi deltar i den 3 dagar långa trippeltävlingen, och tuffa matcher mot många nationaliteter utlovas. En fin organisation som är vana att arrangera tävlingar.
Det ingår minnes t-shirt, invigningsfest, bankett och en kväll fylld med flamencodans.

press to zoom

press to zoom
donangel
donangel

press to zoom

press to zoom
1/7
boulebild.jpg
boule-klot.jpg
Hotel Sol Port Cambrils

Detta hotell ligger 500 från centrum i staden Cambrils, endast ett par minuters promenad till den mysiga hamnen och strandpromenaden. Det är ett mycket bra 4 stjärnigt hotell med extra plus för frukost och middagar. Alla rum har air cond, satellit-TV,  badrum med dusch, hårtork, och kylskåp. Det finns ett fint poolområde med poolbar och solsängar. Vidare finns gym, spabehandlingar, bar, terrass. Vin

& vatten ingår till middagen.

mattias (1).jpg

Bouleresan leds som vanligt av Bouleentusiasten Mattias Thorell välkänd i Boulekretsar inte bara som spelare utan även som tävlingsarrangör.

Hotel Don Angel***

Här bor man direkt vid de 32 Boulebanorna och intill strandpromenaden. Hotellet har de flesta faciliteter och en 450m2 stor pool, samt jacuzzis, bastu mm. Alla rum har balkong, minibar, satelittv. 

*8 nätter på Sol Port Cambrils inkl. halvpension samt vin och vatten till måltiderna.
*6 nätter på Don Angel inkl. helpension samt vin och vatten till måltiderna.

*Flygresa​ från Landvetter, Arlanda och Köpenhamn.

*bagage på flyget

​*Transfer​ till/från flygplatsen samt mellan orterna i Spanien.

​*Deltagande i en stor internationell tävling med generösa prispengar.
*Minnes t-shirt/ medal till alla.

​*Träning​ av utbildade tränare 
*Flygmästerskap som avslutas med tapas, dryck och roligt quiz

Stockholm/Köpenhamn 15695:-
Göteborg 16695:- (fåtal platser)

Enkelrum 3500:-