Blanes & Santa Susanna

2021-års höstresa den 25/9 - 9 oktober, 5 nätter i Santa Susanna och 9 nätter i Blanes. Missa inte att tävla i Santa Susanna och vara med och fira deras 10-årsjubileum! Vår populära höstresa återkommer med samma upplägg, 3-dagars tävling i Santa Susanna och massor med träning i Blanes. I Santa Susanna bor vi på mysiga Don Angel, som ligger nära stranden. Här ingår helpension, och vin och vatten!
Jubileum 2020, vi får denna gång spela på området precis bredvid hotellet, behöver alltså ej korsa vägen. Det kommer också ingå en minnes t-shirt till alla. Dessutom händer roliga saker i övrigt.
I Blanes blir det en riktigt härlig semesterupplevelse med boende på lyxiga PiMar, som ligger precis vid Medelhavets härliga strand. Här ingår halvpension, med vin och vatten. Vi tränar/tävlar varje dag och vi har tillgång till de inhägnade banorna strax bakom hotellet. Precis som 2019 kommer det finnas 2 pass på förmiddagen och 2 pass på eftermiddagen att välja på, för att ge er maximal tid för träning. Vi är som vanligt 3 tränare på plats.
pimar-blanes
pimar-blanes

pimarview
pimarview

donangel
donangel

pimar-blanes
pimar-blanes

1/6
boulebild.jpg
Hotel Pi Mar***+

Vi har bokat rum med havsutsikt på fina Hotel Pimar i Blanes. Hotellet har absolut bästa läge vid stranden endast 300 m från Plaza Catalunya, stans centrum. Alla rum har air cond, satellit-TV, eget badrum med badkar och hårtork. Minibar och värdeskåp finns att hyra. På Pimar finns en spa-avdelning med bubbelpool, termiska solstolar och ett ångbad samt en uppvärmd pool ( extra kostnad). 25/9-4/10

bouelebla.jpg
Hotel Don Angel

Här bor man direkt vid de 32 Boulebanorna och intill strandpromenaden. Hotellet har de flesta faciliteter och en 450m2 stor pool, samt jacuzzis, bastu mm. Alla rum har balkong, minibar, satelittv. 4-9/10

bbbb.jpg

Fullbokad