Njut av en avslappnad

jul & nyårsresa på härliga Costa del Sol

Jul & Nyårsresor till Fuengirola 

Fuengirola har det mesta man söker för en härlig golfsemester. När man landar på Malaga flygplats har man endast en 20-25 minuters transfer till vårt hotell, som ligger precis intill den härliga, 8 km långa strandpromenaden. I Fuengirola finns något för alla smaker. Vare sig man vill äta äkta andalusisk mat på enkla krogar eller besöka någon internationell restaurang i lite exklusivare miljöer så finns det på nära avstånd. Till centrum med shoppingstråk, mysiga torg och gågator, där uteserveringar med små caféer och barer trängs, har vi endast 10 minuters promenad.

 

Fira Jul  och nyårshelgerna med oss i behagligt klimat. Medeltemperaturen i december är 18 grader och oftast skiner solen vilket gör dagarna väldigt behagliga. På dessa resor inkluderar vi förutom golf även utflykter till Gibraltar, vandring på la Senda litoral (enkel) samt mysiga Nerja med droppstensgrottorna och den andalsuiska vita byn Frigiliana.

press to zoom

press to zoom
OCCIFRÅNSTRAMEDNAMN
OCCIFRÅNSTRAMEDNAMN

press to zoom

press to zoom
1/17

HOTEL OCCIDENTAL****+

Hotel Occidental är av de flesta Buss Special/BF Travelresenärer välkänt. Det är vårt sedan mer än ett decennium tillbaka mest välbesökta hotell Las Piramides som tagits över av den välrenommerade hotellkedjan Barceló och som renoverats helt och hållet och till viss del även byggts om under våren 2019.

 

Rummen har de flesta faciliteter som krävs för att ni skall känna er som hemma, och restaurangen, där man njuter av utsikt mot havet, har sk showcooking där både den varierade frukosten samt middagen tillagas efter önskemål.

Jul & Nyårsresor 23 & 30/12 2021

23/12 1 vecka 13995:-, 2 veckor 19995:-

30/12 1 vecka 13995:-, 2 veckor 19995:-

I priset ingår flygresa, transfers, 4/8 greenfee på Mijas Olivos, Lagos, Paraiso, Guadalhorce och Lauro. Utflykter till Gibraltar, La Senda litoral, Nerja med Frigiliana. Del i dubbelrum med halvpension alla dagar.

Tillägg bagage 1300:-, enkelrum 2500:-/vecka

Galamiddag Nyårsafton är obligatorisk. Pris 64 €

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6