Höstspecialen 2021 går till Costa Dorada 

För 28:e året arrangeras vår höstresa med golf & kultur på härlig ort vid havet. Samtliga dessa resor har gått till Katalonien och de allra flesta till Blanes. Nu har vi dock valt att flytta ca 20 mil längre söderut till Costa Dorada (Costa Daurada på katalan), till en ort som på många vis påminner om Blanes. Cambrils är en levande mindre kuststad med en mysig stadskärna med många trevliga restauranger. 

Stränderna är som namnet på kusten säger ”gyllene” och sanden är finkornig. Man kan promenera längs havet på en fin promenad hela vägen till grannorten Salou. Orten är levande året om och centrum har trevliga caféer och affärer. Vi bor på Hotel Port Eugeni****, som ligger mitt i centrala Cambrils endast ett par hundra meter från hamn och strand.
Hotel Port Eugeni****

Detta hotell ligger centralt i staden Cambrils, endast ett par minuters promenad till den mysiga hamnen och strandpromenaden. Då hotellet ligger mitt i stan ses ofta lokalbefolkningen i hotellets café/bar.Vi har bokat de rum som har balkong. Utsikten är  mot stadens byggnader och gata.Alla rum har air cond, satellit-TV, eget badrum med badkar och hårtork. Minibar och värdeskåp finns att hyra. 

Vi ses på 24e höstspecialen!

Avresa med buss 24/9

Gävle

Sala

Nyköping

Norrköping

Linköping

Jönköping

Borås

Göteborg

Varberg

Halmstad

Ängelholm

Helsingborg

Malmö

Pris 16 495:-

flygresa 25/9  14 dagar 18595:-,

1vecka 25/9, 2/10 10995:-

Lilla Strandgatan 19 Landskrona

  • Facebook
  • Instagram
eugebadrum