Blanes & Santa Susanna

2020-års höstresa den 6 - 20 oktober, 5 nätter i Santa Susanna och 9 nätter i Blanes. Missa inte att tävla i Santa Susanna och vara med och fira deras 10-årsjubileum! Vår populära höstresa återkommer med samma upplägg, 3-dagars tävling i Santa Susanna och massor med träning i Blanes. I Santa Susanna bor vi på mysiga Don Angel, som ligger nära stranden. Här ingår helpension, och vin och vatten!
Jubileum 2020, vi får denna gång spela på området precis bredvid hotellet, behöver alltså ej korsa vägen. Det kommer också ingå en minnes t-shirt till alla. Dessutom händer roliga saker i övrigt.
I Blanes blir det en riktigt härlig semesterupplevelse med boende på lyxiga PiMar, som ligger precis vid Medelhavets härliga strand. Här ingår halvpension, med vin och vatten. Vi tränar/tävlar varje dag och vi har tillgång till de inhägnade banorna strax bakom hotellet. Precis som 2019 kommer det finnas 2 pass på förmiddagen och 2 pass på eftermiddagen att välja på, för att ge er maximal tid för träning. Vi är som vanligt 3 tränare på plats.
Hotel Pi Mar***+

Vi har bokat rum med havsutsikt på fina Hotel Pimar i Blanes. Hotellet har absolut bästa läge vid stranden endast 300 m från Plaza Catalunya, stans centrum. Alla rum har air cond, satellit-TV, eget badrum med badkar och hårtork. Minibar och värdeskåp finns att hyra. På Pimar finns en spa-avdelning med bubbelpool, termiska solstolar och ett ångbad samt en uppvärmd pool ( extra kostnad).

Hotel Don Angel

Här bor man direkt vid de 32 Boulebanorna och intill strandpromenaden. Hotellet har de flesta faciliteter och en 450m2 stor pool, samt jacuzzis, bastu mm. Alla rum har balkong, minibar, satelittv.

Avresa 26/9

EXTRA RESA

9 nätter på mysiga Pimar inkl halvpension. 

Vi kommer delta i en internationell dubbeltävling med Spanska lag. 

Träning varje dag

Lokala utflykter, så som marknad, klassiska Bodegan och ett besök i mysiga Lloret de Mar. 

Avslutningsmiddag med tapas, lokal dryck och  quiz. 

Flygmästerskap 

Pris 10995:- (plus bagage)

Enkelrumstillägg 1800:-

Mattias /Thorells Event är en av våra partners. Mattias är från Skövde och representerar Club la Boule de Trix och har spelat Boule sedan 1997. Han har gått en mängd tränarutbildningar i flera steg inom Svenska bouleförbundet.

Mattias har mycket stor erfarenhet av att arrangera tävlingar, sköta sekretariat samt arrangemang av bouleresor. Han sänder även boule live på nätet via Boulekanalen. På senare år har även golfen tagit en stor del av fritiden och han sitter nu även i styrelsen på Skövde GK.

Förutom värd på våra Bouleresor så är han en uppskattad golfvärd.

Avresa 6/10 - 20/10

5 x helpension i Santa Susanna inkl vin och vatten.

9 x halvpension i Blanes inkl vin och vatten.  

Transfers 

Startavgift i tävlingen Santa Susanna Cup Petanque med mycket generösa priser.  

Välkomstfest med presentation av tävlingen. Avslutningsfest med prisutdelning.  

Träning av utbildade tränare erbjuds enligt senare program, Flygmästerskap

Avslutningsmiddag med tapas

Pris 13 795:- (plus bagage)

Lilla Strandgatan 19 Landskrona

  • Facebook
  • Instagram
pimarview